Keratine haar

Keratine haar

Keratine

In feite zijn er vier hoofdredenen voor een keratinebehandeling.

1. Als je haar beschadigd is door een chemische straightener, relaxer, permanenten, blonderen of een kleurbehandeling.
2. Als je haar erg pluist. De keratinebehandeling zal dit in bijna alle gevallen verhelpen, zelfs wanneer het haar vochtig wordt. Behalve bij ernstig kapotgeblondeerd of gepermanent haar.
3. Als het haar moeilijk handelbaar is. Een keratinebehandeling maakt het stylen van het haar makkelijker door middel van een stijltang of een föhn.
4. Als men een permanente straightener heeft gebruikt en het haar met krul uitgroeit. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat de uitgroei gelijk aan het behandelde haar te stylen is zonder de permanente werking van een straightener. Op deze manier krijg je het originele haar terug.
Wil je weten welke keratinebehandeling voor jouw haar geschikt is? Bel ons dan voor meer info of een prijsindicatie.

Beschadigd haar herstelt zich door gebruik van de Sunliss keratinebehandeling

Een Sunliss-keratinebehandeling minimaliseert de hoeveelheid tijd die nodig is om je haar te stylen, en je zult minder gebruikmaken van een föhn of stijltang.

De actieve ingrediënten in de Sunliss-producten zijn ontwikkeld om het haar pluis- en kroesvrij te maken, zonder de structuur van het haar te beschadigen. Het haar wordt verzorgd en herstelt zich van beschadigingen door verven, blonderen en andere haarbehandelingen.

‘Na een professionele toepassing van Sunliss-producten herwint het haar alle voedingsstoffen die nodig zijn om weer zacht en gezond te zijn. Beschadigd haar als gevolg van chemische processen, zon, chloor, kleurstoffen, permanenten en chemische straighteners zijn verdwenen met Sunliss… Sunliss is zonder twijfel de beste keratinebehandeling in 2015!’

Sunliss-keratinebehandelingen zijn formaldehydevrij

Keratinebehandelingen komen van oorsprong uit Brazilië, waar een groot gedeelte van de inwoners sterk kroezend haar heeft. Ook Sunliss vindt zijn oorsprong hier.

In het Noord-Amerikaanse magazine Allure verscheen in een artikel dat het blootstellen van het haar aan sommige haarbehandelingen die formaldehyde bevatten op lange termijn gevaar konden opleveren. Vanaf dit punt was het gebruik van formaldehyde in haarproducten niet meer toegestaan door overheden.

Dit was het startsein voor Sunliss om een behandeling te ontwikkelen die dezelfde effecten op het haar bevatte en hiervoor geen gebruik maakte van formaldehyde (of ingrediënten die samen formaldehyde vormen).
Veel kappers en klanten zijn zich vandaag de dag bewust van het belang van de toepassing van formaldehydevrije producten.

De Sunliss-haarlijn is een pionier in deze branche en erkend voor zijn onderzoek naar formaldehydevrije producten. Sunliss produceert een van de meest veilige en geavanceerde Braziliaanse keratinebehandelingen, gecertificeerd door ANVISA.

Deze lijn van professionele anti-frizzproducten maakt gebruik van een gecertificeerde formule die voor niet-cumulatieve effecten zorgt, het transformeert het haar van droog en krullend in zacht, zijdeachtig en vooral gezond glanzend haar.
De Sunliss-keratinebehandelingen kunnen keer op keer worden gebruikt, er is geen grens aan het aantal behandelingen, het haar blijft namelijk gezond!

Sunliss heeft nu als eerste producent van keratinebehandelingen een niet-permanente keratinebehandeling ontwikkeld die het haar echt steiler maakt, het haar voedt en herstelt, met daarbij voor verschillende haartypes ook een aparte formule (Light/Ultra/Choco)! Het haar is makkelijker handelbaar en heeft weer zijn originele gezonde glans terug!